Justificació i àmbits

Presentació.

Amb la intenció de voler reunir i construir un espai de dades, obrim un guió obert a les aportacions i, al que us convidem a ampliar i omplir de materials, llocs, enllaços i d’altres, que creieu poden aportar o facilitar el coneixement per a totes. Ho volem, actiu i dinàmic en el temps, que ens permet-hi l’accés a una font de dades per a la diagnosis i, des d’on construir alternatives de futur.

Mitjançant els apartats que posem a la vostra consideració i els que considereu oportuns modificar, esborrar i/o afegir, volem fer-nos d’un mapa amb la mirada dels moviments, que ens resulti útil per a conèixer, conèixer-nos, relacionar-nos i agregar nous actors des de el respecte i l’autonomia. Agregar els nostres projectes i les nostres veus individuals, en una construcció col•lectiva de conca al Llobregat. Unes veus, sustentades en la visió sòcio-sistèmica, que ha de garantir-nos l’avui i, en el futur la vida. Una vida on totes les veus amb visió de bé comú, desitgem reunides quan calgui com a una de sola.

Ressaltar allò que creiem important, pel fet que s’ha de posar en comú com a metodologia de treball. Allò que fugint dels períodes d’encontres participatius per a omplir expedients i normes, vagi cap a una relació normalitzada de construcció diària dels nostres anhels. És aquest pretès arxiu, un pas més en aquesta unió de comunitat d’interessos.

Resta agrair-vos la vostra participació en la construcció d’aquest mapeig, tant d’aspectes generals com sobre tot, d’aquells particulars que sovint no es recullen a les pàgines oficials, dels treballs que esteu desenvolupant. Us demanem que ens feu arribar qualsevol material, o enllaç que ens obri camí en la creació d’aquesta biblioteca.
Suggerim aquests:
Àmbits fons documental

A: Territori i paisatges
A.1 Geomorfologia
A.2 Hidrologia
A.2.1 Aqüífers
A.2.2 Balanç hídric
A.2.3 Cicles urbans i usos de l’aigua
A.2.4 Petjada hídrica
A.2.5 Prospectiva hídrica i canvi climàtic
A.3 Assentaments humans
A.4 Infraestructures i mobilitat
A.5 Activitat econòmica
A.5.1 Sector primari
A.5.2 Sector secundari
A.5.3 Sector terciari
A.6 Espais naturals i ecosistemes
A.7 Cultura i patrimoni

B: Marc legal
B.1 Normativa
B.2 Planificació
B.3 Gestió

C: Administracions
C.1 Locals
C.2 Generalitat-ACA
C.3 Estat CHE

D: Participació, organitzacions socials i actors

E: Conflictes territorials

F: Educació i comunicació
F. 1 Estudis i recerques
F.2 Projectes
F.3 Recursos
F.4 Indicadors

G: Altres fonts d’informació

Spread the love

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.