Qui som?

La Taula del Llobregat som un espai col·lectiu i col·laboratiu que agrupa diferents organitzacions, persones i actors del territori (entitats ecologistes i ambientalistes, associacions, sindicats, plataformes ciutadanes, centres de recerca, ajuntaments)  que compartim visions, accions i lluites a la conca del riu Llobregat.

Pretenem enfortir el vincle entre la ciutadania de la conca  i el riu, pensant en l‘aigua i la seva gestió com a bé comú. Alhora volem divulgar el coneixement de l’estat de la conca i de les pressions a les que està sotmesa o pot estar-ne en un futur. La nostra voluntat és contribuir a assentar les bases d’una nova gestió de l’aigua basada en la corresponsabilitat ciutadana.

El nostre logotip representa l’esperit de la Taula. Per dissenyar-lo,  la nostra amiga Cinta Sala i Candela va partir de la forma que té la conca del Llobregat (el triangle vermell-marró, com la terra) i, per mostrar que és la conca d’un riu, va dibuixar-hi sobreposat  un triangle blau, el riu i els seus mil afluents. El cor-papallona significa l’amor que tenim a la nostra conca i el lliures que volem ser.

Spread the love