Sumari de la jornada del passat 8 d’octubre

Al grup coordinador de la Taula del Llobregat ens va semblar molt interessant tot el que va passar i vau dir durant la jornada del passat 8 d’octubre, a Sallent. Per això  volíem tenir cura dels resultats i -ens heu de perdonar- hem tardat una mica més del que tocava en poder concloure i fer-vos a mà aquest Sumari, que ara us podeu descarregar en PDF, aquí.

A través de l’an¡alisi dels tallers on van participar unes cinquanta persones de tota la conca, hi trobareu,

  • Com veiem les nostres entitats des de dintre: quines debilitats i com podem supoerar-les i quines fortaleses i com mantenir-les
  • Una reflexió sobre tot allò on no aconseguim incidir però que pot amenaçar-nos i   potenciar-nos o amenaçar-nos
  • Un quadre d’ anàlisi de les relacions de col·laboració o conflictivitat  que establim amb altres entitats properes amb un mapa que les mostra i unes conclusions.
  • Un recull de propostes d’acció que podem fer com a col·lectius integrants de la Taula i que podem potenciar a través de la xarxa relacional que constitueix la Taula del Llobregat. Vegeu també: (https://x.com/DelTaula/status/1734104413159948301?s=20)
  • Un seguiment de l’excursió al runam del Fusteret, amb un recordatori del que vam poder veure
  • Unes quantes fotos que mostren el nostre treball  i l’ajuda que vam rebre  des de l’ateneu Rocaus i del centre excursionista FAES de Sallent, i com estem tot@s plegat@s d’entaulats o passejadors.

Hem publicat una enquesta al nostre X (antic twitter) per decidir quina propera  acció / jornada farem com a Taula. . Podeu respondre-la aquí: https://x.com/DelTaula/status/1734104413159948301?s=20            o escriure’ns a [email protected]

 

I, ja ho sabeu, però ens agrada repetir-ho: Estem a  disposició de tot@s els que vulgueu col·laborar  i a favor de qualsevol iniciativa a favor del nostre riu. Sentiu-vos la TAULA DEL LLOBREGAT  ben vostra!

Spread the love
Aquesta entrada ha esta publicada en Accions, Agricultura, Alimentació sostenible, Aqüífers, Cabals, Contaminació, Cooperativisme, Decreixement, Distribució mail list, Emergència Climàtica, Enquestes, Especulació urbanística, Excursions, Inundacions, Jornades, LLobregat, Macrogranges, Mercantilització i Financiarització aigua, Participació, Pluja, Runams, Sallent, Sequera, Sistemes Naturals, Xerrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.